Тампа Бей Лайтнинг – Кълъмбъс Блу Джакетс 09 Януари bet365

Двубоят между Тампа Бей Лайтнинг – Кълъмбъс Блу Джакетс ще се проведе на 09 януари (сряда) от 02:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Лайтнинг спечели последните четири мача между съперниците, в това число с 8-2 шайби у дома на 13 октомври.

Залози затова Тампа Бей да повали съперника за пети пореден път се приемат с коефициент 1.54. Шансовете на Кълъмбъс да прекъсне негативната серия са оценени на 2.65, а ставката за гостите да вкарат последната шайба в мача е 2.15.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тампа Бей ще се стреми да реагира след загубата с 2-5 като гост на Сан Хосе Шаркс в събота. С която тимът сложи край на серия си от 16 мача, в които неизменно взимаше точки. „Светкавиците“ са лидери в таблицата на Източната конференция с 66 точки и баланс 32-10, а у дома са сгрешили само четири пъти в 21 мача.

Никита Кучеров води по точки в НХЛ към момента (69), но в мача срещу Шаркс не успя да покачи актива си. Прекъсвайки серия от 12 мача с гол или асистенция на сметката си. Брейдън Пойнт, който се разписа два пъти срещу Кълъмбъс през октомври, оглавява голмайсторската листа на домакините с 24 попадения, но също „остана на сухо“ в събота.

Кълъмбъс се наложи с 4-3 във визитата си на Флорида Пентърс през уикенда и по този начин се поздрави с осма победа в миналите си 11 мача. Възпитаниците на треньора Джон Торторела. За който успеха във Флорида бе под №599 в кариерата му, са пети на Изток с 51 точки и показатели 24-17 (13-7 като гост).

Артеми Панарин има най-много точки в състава на гостите (45), отличавайки се четири гола и седем асистенции в предните седем мача. Крилото Кам Аткинсън е топ реализатор с 24 гола, но е без попадение в два двубоя подред. Капитанът Ник Фолино може да пропусне пети последователен мач поради лични причини.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com