Тампа Бей отива за победа в Детройт на 25 март

Устременият към плейофите тим на Лайтнинг Тампа Бей гони максимума срещу Ред Уингс.

Залози за победа на Детройт се приемат при коефициент от 1.95. Шансовете за успех на Тампа Бей са оценени на 1.86. Хендикап коефициентът (-1.5) за тима на гостите е 3.60.

Детройт Ред Уингс приема Тампа Бей Лайтниинг в 01:30 часа след полунощ българско време. В среща от редовния сезон на НБА. „Светкавиците“ са в серия от четири поредни победи над „червените крила“, последната от които бе през миналия декември с резултат 4-1 шайби.

Тампа Бей Лайтнинг е с актив от 35-38 победи (16-21 успеха навън) и е само на три точки от последното място в подреждането за плейофите в Източната конференция. „Светкавиците“ изнегнаха четвърта поредна загуба, след като надиграха Бостън Бруинс с 6-3 в четвъртък.

Никита Кучеров блесна с хеттрик срещу Бруинс и вече има 37 гола от началото на кампанията. Бранителят Джейсън Гарисън получи контузия в четвъртък и е под въпросителна за предстоящия двубой.

Детройт Ред Уингс е на практика извън битката за плейофите със своите 29-43 победи, в това число 14-21 успеха у дома. „Червените крила“ записаха трета победа за последните четири мача, сломявайки Монреал Канейдиънс с 2-1 след продължения във вторник.

Стражът Джими Хауърд е с 93.5% отразени удари в последните 21 срещи. Капитанът Хенрик Зетерберг има пет точки в последните четири мача и с общо 60 през сезона е топ реализатор на тима.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG