Тигре – Атлетико Рафаела петък, 23 юни

Двубоят между Тигре – Атлетико Рафаела ще се проведе на 23 юни (петък) от 01:20 часа след полунощ в среща от Примера Дивисион на Аржентина. Тигре ще бъде домакин на Атлетико Рафаела в един от редките предпоследни кръгли мачове, без да има голямо значение за която и да е от двете страни.

Коефициентът за победа на Тигре е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Залози затова Атлетико Рафаела да победят се приемат със ставка 4.75.

Тигре – Атлетико Рафаела: Двубой статистика

Тигре исторически е бил супер доминиращ на терена в срещите до момента с Атлетико Рафаела.

Матадор спечели пет и загуби само един от седемте домакински удара срещу Атлетико.

Тигре – Атлетико Рафаела: Прогноза

Въпреки че Атлетико Рафаела се радва на по-добра форма напоследък, ние ще се придържаме към традицията и ще подкрепим домакините да спечелят домакинска победа с коефициент с прилична стойност.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Примера Дивисион на Аржентина. Са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG