Торонто Раптърс – Голдън Стейт Уориърс 31 Май

Двубоят между Торонто Раптърс – Голдън Стейт Уориърс ще се проведе на 31 май (петък) от 04:07 часа след полунощ българско време в мач номер едно от финала в НБА. „Грабливите птици“ спечелиха и двете си срещи с „войните“ през редовния сезон и сега ще се търсят продължение на доминацията си (3.40 да надделят в серията).

Залози за победа на домакините в предстоящия двубой се приемат при коефициент от 1.83. Шансовете за успех на гостите са оценени на 2.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

 

Торонто загуби първите две срещи от финала в Източната конференция срещу Милуоки Бъкс. Но наложи волята си в следващите четири и така за първи път в клубната си история стигна до мача за трофея в лигата. Кави Леонард е с основна заслуга за успешния ход на тима в тазгодишните плейофи.

Леонард може да се похвали с 31.2 точки и 8.8 борби средно на мач от началото на елиминациите (1.83 да вкара над 30.5 точки в първия дуел с Уориърс). Паскал Сиакам също се представя на много високо ниво и има на сметката си 18.7 точки и 7.0 борби средно на мач.

Голдън Стейт се класира на пети пореден финал в НБА, след като се разправи с Портланд Трейл Блейзърс с 4-0 победи. Преди това Стив Кър и компания елиминираха последователно Лос Анджелис Клипърс и Хюстън Рокетс.

Звездата Стеф Къри се отчете с 30 или повече точки в последните си пет двубоя в плейофите. Кевин Дюрант продължава да лекува травма в прасеца и аут от мач номер едно с Раптърс, докато участието на Демаркус Казинс. Шон Ливингстън и Андре Игуодала е под въпросителна.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 NBA можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com