Тотнъм – Ливърпул събота 01 Юни

Двубоят между Тотнъм – Ливърпул ще се проведе на 01 Юни (събота) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Не може да се отрече, че Ливърпул беше абсолютната сензационен през този сезон, и е почти невъзможно да се мисли, че мъжете на Юрген Клоп биха могли да завършат кампанията без трофей срещу името си.

Коефициентът за победа на Тотнъм е 4.20Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Ливъпрул е 1,95Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тотнъм – Ливърпул: Двубой Статистика

Ливърпул са в победна серия от 3 мача.
По време на последните 28 срещи с Тотнъм като домакин, Тотнъм спечели 12 пъти, при 8 равенства и 8 победи за Ливърпул. Головата разлика е 40-39 в полза на Тотнъм.

Тотнъм – Ливърпул: Прогноза

Коефициентите за победа на Ливърпул все още изглеждат невероятно добра стойност за парите си, така че ние подкрепяме това заедно с победа на Ливърпул и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League ЕФА Шампионска лигаможете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com