Тотнъм Хотспър – Уотфорд 30 април

Двубоят между Тотнъм Хотспър – Уотфорд ще се проведе на 30 април (понеделник) от 22:00 часа в мач от Висшата лига на Англия Тотнъм ще се надява на нещо повече след като  са без победа в последните си три мача.

Коефициентът за победа на Тотнъм Хотспър  е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.50. Коефициентът за победа на Уотфорд е 21.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Тотнъм Хотспър – Уотфорд: Статистика Н2Н двубои

Тотнъм очевидно е доминиращ в историята на Н2Н срещите с Уотфорд.

Спърс спечели 14 и загуби само 5 от 23 срещи с Хорнетс.

Тотнъм спечели седем победа срещу Уотфорд преди равенството с 1: 1 в началото на декември миналата година на стадион „Викараж Роуд“.

Прогноза
Тотнъм все още има удобна пет-точкова преднина пред Челси в битката за четвъртото място, но определено не искат да усложняват нещата с лош резултат тук. След като остават само четири мача, не виждаме как Почетиньо ще рискува   срещу опонент, който е на по- ниска позиция в класирането. Очакваме Спърс да доминира от началото на мача и да преодолее застоя в началото, което означава, че основната опция за залог ще е Тотнъм да поведе в средата на полувремето и да спечели мача в края.

HT/FT    Тотнъм / Тотнъм

Хари Кейн да вкара два или повече гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.bet-bg

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com