Транмиър – Бъри вторник 30 Април

Двубоят Транмиър – Бъри от Лига 2 на Англия ще се проведе на 30 април (вторник) от 21:45 часа. След отлагането на сблъсъка в събота поради наводнения терен, Tranmere Rovers продължава поредния си тежък двубой от лигата срещу най-добрите отбори от дивизията този уикенд.

Коефициентът за победа на Транмиър е 2.87. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Бъри е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Транмиър – Бъри: Статистика Н2Н

Джеймс Норууд е голмайстора на Транмиър с 27 гола. Ники Мейнард има 20 гола за Бери.
Конър Дженингс има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Транмиър. Дани Мейър е с 8 за Бери.
По време на последните 6 срещи с Транмиър като домакин, Транмиър спечели 4 пъти, при 1 равенства и 1 победи за Бери. Головата разлика е 10-1 в полза на Транмиър.

Транмиър – Бъри: Прогноза

Само Мансфийлд, Крю и самият Бъри имат по-добри домакински рекорди от Tranmere в Лига 2 този сезон, и смятаме, че Rovers може да извлече полза от нервността на The Shakers като гост този уикенд.

Следвайки преходните им срещи, нашата прогнозна оценка е и двата отбора да отбележат, както и над 2.5 гола в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 League 2 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG