Трей Мулинах води в Пуерто Рико

Мулинах публикувал девет бърдита да помогне на клуба,да им даде цел да вървят напред,от ДА точки, които орлово проследяват последната дупка, за да се затвори отвор 64.

Полтър е пет удара на разстояние от темпото с две дупки за да завърши, когато заплахата от мълния видях играят прекъснато в 17:06 местно време, с играта поради възобнови в 7 часа сутринта (11 ч по Гринуич) в петък сутринта.

В началото на заден девет, Мулинах приветственото си три дупки и още един на 15-ти, за да стигнат до обрат в 32.

24-годишният тогава последва с непрестанните печалби от първите, с две повече от четвъртия да разшири своя полза, преди да добавите още в седмата и източване на 15 фута да спаси ал при последната.

„Беше хубаво да се удари топката като чувствам, че съм играе“, каза Мулинах. „Чувствам се сякаш съм удря топката добре, просто не съм бил играят. Но днес аз удари топката хубаво и това е добър резултат.“

Точки окопали се от 149-ярда по номинална и четири девети за завършване плашило без ден, с американска двойка Ксандър Шауфеле и Бил Лунд на седем под.

Полтър седмия дупка точно преди сирената прозвуча, с колегите англичанин Андрю „говеждо месо“ Джонстън част от голяма група от три под с две дупки, за да завършите.

Шеймъс Мощност Ирландия беше два под след 13 дупки, когато играта бе спряна, с бившия главен шампион Греъм Макдауъл осем разстояние от олово и играят последната си дупка.

bet365

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Bet365 гарантира за най-добрите коефициенти в конния спорт. Най-добри Коефициенти важи за всички състезания в Северна Америка, за които предлагат залози за Победа и Подсигурен Залог. Когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, те ще платят по-висок коефициент! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, сингъли и множествени залози, както и залози Шоукаст, за които се предлага фиксиран коефициент. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 Ви платщат по 5.00!