Треньорът на Ювентус говори за бъдещето си и това на Дибала

Масимилиано Алегри гарантира, че няма никакво намерение да напуска Ювентус. Името му се спряга за клубове от Англия и за Пари Сен Жермен. “Много пъти съм казвал, че се чувствам щастлив тук. Имам договор до 2020 г. и държа да остана”, заяви наставникът на шампионите от Торино.

Отборът е на прага на сгъстен цикъл от тежки мачове, защото все още се бори на три фронта. “За нас най-важно е калчото, а най-важният ни мач е следващият – срещу Милан в събота”, увери Алегри.

След това идват сблъсъците с Реал Мадрид в Шампионската лига. “Заедно с Барселона това са най-силните отбори в света – убеден е специалистът. – Трябва да бъдем амбицирани да ги победим и да се отнесем към това като към събитие от огромно значение. На домашна сцена Наполи има предимството, че вече играе само в първенството. За тях това е много важен момент, но така трябва да бъде и за нас. Остават ни девет срещи в Серия “А”, от които пет са домакинства.”

Макс Алегри се изсмя на публикациите, че Пауло Дибала може да напусне през лятото. Наскоро стана ясно, че младият нападател бил вечерял с треньора на Атлетико Мадрид Диего Симеоне и това стана повод за спекулации: “Дибала в Атлетико? Дано поне Симеоне да му е платил обяда. Пауло трябва да бъде мотивиран за финала на сезона. Мисля, че в крайна сметка той ще е титуляр на Мондиала в Русия.”

Треньорът на Юве коментира и доскорошния си лидер Леонардо Бонучи, който ще гостува с екипа на “росонерите”. “Той избра да премине в Милан, а аз не очаквах такова нещо. Все пак той даде много на Ювентус, както и клубът му даде много. Леонардо си остава в сърцата на тифозите на Ювентус. Вечерта ще бъде много специална за него. Говореше се обаче, че с негово напускане ще станем по-слаби, но точно тогава Меди Бенатия и Даниеле Ругани израснаха много”, добави Алегри.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com