Троа – Ланс 28 Януари bet365

Двубоят Троа – Ланс от Лига 2 на Франция ще се проведе на 28 януари (понеделник) от 22:45 часа на стадион Ляуб, Троа. Отборът на Троа се нуждае от победа, докато се готви да бъде домакин на бившия шампион-Ленс в понеделник. Отборът на Руи Алмейда се представяше лошо, след като излезе този сезон от Лига 1. 

Коефициентът за победа наТроа е 2.55 в bet365. Равенството в мача е оценено с 2.90. Коефициентът за победа на Ланс е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Троа – Ланс: Статистика Н2Н

Троа не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Йоан Тузгар е голмайстора на Троа с 8 гола. Yannick Gomis има 9 гола за Ланс.
Jimmy Giraudon има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Троа. Ел-Хаджи Ба е с 6 за Ланс.

Троа – Ланс: Прогноза

Всичките им предишни 5 срещи бяха с по-малко от 2.5 гола на пълно време. Последните 3 гостувания на Lens също имаха подобен резултат. Само един от техните 10 h2h мача по всички места имаше различен резултат. Така че можем да заложим на крайния резултат да има по-малко от 2.5 гола.

Троа са отбелязали последователно у дома си в мачовете в лигата. Те откриха мрежата в 7 от последните си 9 мача пред домашната тълпа. Въпреки, че обективът не е отбелязал в предишните си 3 мача като гост. Мисля, че те определено ще намерят мрежата в тази игра, защото домакините са раздавали голове в 4 от последните си домакински мачове. Така че можем да заложим и на двете страни, за да вкарат.

Както винаги, не забравяйте, че за да гледате Пряко Предаване от bet365, трябва да сте направили залог, който е бил уреден през последните 24 часа, или да имате финансиран профил.

Официални спонсори на Лига 2 са: Lotto.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG