Тулуза – Монако, 24 февруари

Двубоят между Тулуза – Монако ще се проведе на 24 февруари (събота) от 18:00 часа в среща от Лига 1 на Франция.  След победите над Троа и Ница изглеждаше, че Тулуза се съживява в Лига 1, но лошата им форма се завърна със загубата срещу ПСЖ, което се очакваше, а след това и разочароващото 0-0 срещу Амиен. Това означава, че клубът остава близо до дъното в класирането и само на една точка от зоната на изпадане.

Коефициентът за победа на Тулуза е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на  Монако е 1,90Вижте ТВ Програма за мача тук.

Тулуза – Монако: Двубой Статистика

  • Последният път, когато отборите играха тук през 2016 г., Тулуза спечели с 3-1
  • Този двубой обикновенно завършва с много голове. Последните 4 срещи са отбелязали с 17 гола
  • Въпреки това най-често срещаните резултати през  историята са 2-0 за победителя или 0-0
  • В 5 от последните 6 мача са отбелязали и двата отбора

Прогноза

Монако имат голям шанс за спечелването на мача и въпреки че в миналото са имали някои проблеми, качеството на двата отбора е много различно през този сезон. Затова ще ги подкрепим да спечелят мача.

Очакваме също да видим голове, които да надхвърлят 2.5 гола. И двата залога трябва да бъдат ползвани с минимални залози, тъй като Тулуза може да е трудно да вкарат гол.

Монако да победи

Над 2,5 гола

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG