Тулуза – Ница петък 5 октомври

Двубоят Тулуза – Ница от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 5 октомври (петък) от 21:45 часа.  Седмите Тулуза поемат 13-тите Ница на стадион Общински. Може ли Тулуза да се възстанови след силен старт на сезона от загубата си с 3: 0 срещу ПСЖ?

Коефициентът за победа на Тулуза  е 2.25.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на  Ница  е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тулуза – Ница: Статистика Н2Н

Тулуза не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Тулуза бяха номер 15 в класирането с 8 точки. Сега са номер 7 с 12 точки.
Макс-Алан Градел е голмайстора на Тулуза с 3 гола. Алан Сен-Максимин има 2 гола за Ница.

Прогноза

Ние не сме убедени във възможностите на защитата на който и да е от двата отбора тук, така че подкрепата и двата отбора да отбележи изглежда добър вариант за залог. Що се отнася до резултата, не смятаме, че и двата отбора ще имат достатъчно шансове да спечелят , но и двете страни ще бъдат доволни от точка, така че ще подкрепим 1-1 на пазара за точен резултат.

И двата отбора да отбележат

Равенство 1-1

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG