Тулуза – Страсбург сряда 05 Февруари

Двубоят между Тулуза – Страсбург ще се проведе на 05 Февруари (сряда) от 20:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Сезонът на Тулуза не беше нищо общо с катастрофа, тъй като те в момента са приковани в долната част на таблицата и единадесет точки от зоната на безопасност.

Коефициентът за победа на Тулуза е 3.80. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Страсбург е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Тулуза – Страсбург: Статистика Н2Н

Тулуза не е побеждавал в последните си 13 срещи.
Статистиката на Тулуза като домакин този сезон: 3-0-7.
Преди година Strasbourg бяха номер 5 в класирането с 35 точки. Сега са номер 11 с 30 точки.

Тулуза – Страсбург: Прогноза

В резултат на тази доста слаба защита, ние подкрепяме домакините да отбележат гол, както направиха в пет от последните си седем домакински мача, като двата гола дойдоха срещу четвъртата и втората най-добра защита на Лига 1. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com