Удинезе – Интер Милан 02 Февруари

Двубоят Удинезе – Интер Милан от Серия А на Италия ще се проведе на 02 Февруари (неделя) от 21:45 часа. Интер Милан влезе в последните четири срещи от Coppa Italia в средата на седмицата, когато победиха Фиорентина с 2:1. Това обаче беше тясна победа за нерадзурите, които се бориха в лигата напоследък.

Коефициентът за победа на Удинезе е 4.00. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Интер Милан е 1.80. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Удинезе – Интер Милан: Статистика Н2Н

  • Интер нямат загуба в последните си 8 мача.
    Удинезе не са губили в последните 5 свои домакинства.
    Удинезе са в серия от 3 поредни загуби.

Удинезе – Интер Милан: Прогноза

Интер са една от трите страни, срещу които Удинезе не е спечелил нито една домакинска среща (D1 L4) в Серия А от 2014/15. Поне няма вероятност да понесат поражението, но се борим да подкрепим Интер, за да се върне във форма тук. Посетителите изравниха пет от последните си седем мача в първенството, с ясен проблем. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com