Удинезе – Сасуоло събота 20 Април

Двубоят Удинезе – Сасуоло от  Серия А на Италия ще се проведе на 20 април (събота) от 16:00 часа. Удинезе претърпя още едно поражение в средата на седмицата, когато загубиха с 2:0 от Лацио, което допълнително отслаби вече несигурната им позиция в битката за изпадане в Серия А.

Коефициентът за победа на Удинезе е 2.35Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Сасуоло е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Удинезе – Сасуоло: Статистика Н2Н

Родриго Де Пол е голмайстора на Удинезе с 9 гола. Кхума има 7 гола за Сасуоло.
Преди година Сасуоло бяха номер 15 в класирането с 31 точки. Сега са номер 11 с 37 точки.
Удинезе не са губили в последните 5 свои домакинства.

Удинезе – Сасуоло: Прогноза

Далеч от дома си Сасуоло не е спечелил мач от средата на декември, като загуби четири от седемте си пътувания оттогава и вкара само пет гола в този период. Те са допуснали 12 на другия край и като се има предвид скорошната форма на Удинезе, те могат да се борят в събота.

Всъщност, тъй като Удинезе има много по-неотложна нужда от точки, докато се опитват да избягат от изпадане, мислим, че имат необходимото, за да получат всичките три точки в събота. Имайки това предвид, ние подкрепяме Удинезе да победи и двата отбора да отбележат в срещата.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com