Уест Хам и Манчестър Юнайтед направиха нулево равенство

Уест Хам и Манчестър Юнайтед направиха нулево равенство в отложен двубой от 31-ия кръг на Висшата лига. Този резултат беше напълно достатъчен на Манчестър Юнайтед, за да си гарантират второто място в крайното класиране. Експерименталният състав на Моуриньо

не успя да вкара гол в два поредни мача за пръв път под ръководството на португалеца.
Уест Хам също не впечатлиха, след като и на теория се бяха спасили от изпадане. Лондончани имаха шанс да вземат реванш за тежката загуба с 0:4 от Юнайтед , но не сътвориха почти нищо в офанзивен план.
Марко Арнаутович водеше атаката на домакините, а най-близо до него играеха Мануел Лансини и Жоао Марио. Мойс заложи на същите 11, които стартираха и срещу Лестър.
За „червените дяволи“ в предни позиции започнаха Джеси Лингард и Алексис Санчес, а по крилата действаха Антонио Валенсия и Люк Шоу. Тримата в средата на терена бяха Андер Ерера, Пол Погба и Скот Мактоминей.
Юнайтед излезе в последното си гостуване за сезона след разочароващото представяне срещу Брайтън и поражението с 0:1. Жозе Моуриньо беше доста недоволен от футболистите, които по-рядко получават шанс, затова и в титулярните 11 имаше цели 8 промени.
Първото полувреме завърши без голове, макар че гостите имаха няколко възможности да поведат. Уест Хам разчиташе на контраатаки и при една от тях Марко Арнаутович стреля от границата на наказателното поле, но прави в ръцете на Давид де Хеа. После Юнайтед взе инициативата и създаде доста работа на Адриан дел Кастийо.
В 20-ата минута Лансини загуби топката в собствената половина, Ерера веднага комбинира с Мактоминей, който шутира, но покрай гредата. В следващата атака на Юнайтед Адриан отрази силен удар на Джеси Лингард.

Тимът на Моуриньо за кратко вдигна оборотите и това веднага създаде паника сред бранителите на Уест Хам. В 23-ата минута Адриан изби изстрел на Алексис, после топката попадна в Мактоминей и той веднага я насочи към вратата, но стражът на „чуковете“ изби с крак, а и страничната греда му помогна.
Лондончани отвърнаха с добър пробив на Арнаутович, но центрирането на австрийския национал не намери негов съотборник и Ерера изчисти в корнер. Не след дълго включилият се напред Аарън Кресуел стреля в аут, а до края на полувремето не се случи нищо интересно.

След почивката Юнайтед отново започна по-агресивно и Алексис Санчес опита от малък ъгъл да порази целта, след като преди това изпревари Адриан, но Анджело Огбона беше заел добра позиция и изби пред голлинията.
При едно центриране от корнер Крис Смолинг скочи най-високо, но не съумя да насочи топката към вратата. В 71-ата минута Погба напомни за себе си с коварен изстрел по земята, но Адриан правилно прецени, че кълбото ще излезе в аут.
В края на мача зрителите станаха свидетели на грозни сцени. Всичко започна от Пол Погба, който фаулира грубо в гръб Марк Нобъл. Халфът на домакините реагира много остро и хвана французина за лицето. Останалите футболисти се скупчиха и имаше още блъскания и разменени реплики, а реферът Джонатан Мос изчака бурята да отмине и показа само жълти картони на Погба и Нобъл. След последния съдийски сигнал двамата се поздравиха.
В последния си мач Манчестър Юнайтед ще приеме Уотфорд, а Уест Хам ще е домакин на Евертън.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.