Уест Хам отхвърли втора оферта за Пайе

Ръководството на Уест Хам отхвърли втора оферта от Олимпик (Марсилия) за звездата на „чуковете“ Димитри Пайе. Любопитното е, че това предложение на френския тим е с 1 милион паунда по-високо от предишното, което беше в размер на 19 милиона.
Според медиите на Острова лондончани няма да се разделят с 29-годишния футболист за сума, която е по-ниска от 30 милиона паунда.

През миналата седмица мениджърът на Уест Хам Славен Билич разкри, че Пайе не иска да играе повече за „чуковете“, но въпреки това клубът не смята да продава френския национал. В момента играчът е отстранен от първия тим и се подготвя с отбора до 23 години.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365