Уилшър ще се доказва в Борнемут

Уилшър – бившият футболист на Арсенал е амбициран да се бори за мястото си в състава на „черешките“.

24-годишният халф Джак Уилшър е готов да даде всичко от себе си както в тренировъчния процес, така и в мачовете на Борнемут, за да заслужи постоянен договор с клуба. През лятото Арсенал го изпрати на „Виталити Стейдиъм“ под наем до края на сезона.

Заложи bet365Междувременно, залози за победа на Борнемут над Мидълзбро като гост в събота във Висшата лига се приемат при коефициент от 3.10. Шансовете на „черешките“ да завършат в първата половина на таблицата са оценени на 2.87. Коефициентът затова тима да изпадне от елита е 21.00.

Джак Уилшър призна, че в началото не се е чувствал на мястото си в Борнемут, но сега вече тренира и играе с хъс, и е мотивиран да се докаже. Той записа пълни 90 минути в двубоя срещу Тотнъм миналия уикенд, завършил с нулево реми.

„За мен атмосферата в Борнемут беше съвсем нова, защото до момента бях част от един от водещите отбори в английското първенство. Чувството беше различно, защото тук трябва да се бориш за всичко – за всяка точка, за отбора и за мястото си в него. Не бях играл 90 минути от две години насам, но когато вече го направих, се чувствам далеч по-уверен и пробвам различни неща на терена. Тренирам здраво, но форма не се придобива само с тренировки, а и с игра“, сподели Уилшър.

Навремето Джак Уилшър беше считан за един от най-големите таланти във Висшата лига, но серия от контузии възпрепятства кариерата му. В предишните два сезона той изигра само 17 мача за Арсенал (1.28 бие Рединг за Купата на лигата във вторник), което накара Арсен Венгер да се раздели с него.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365