Уил Хюз подписа с Уотфорд

Марко Силва подписa първия си договор като шеф на Уотфорд с бившият полузащитник на Дарби Уил Хюз.
22-годишният футболист се премества във Висшата лига за £ 8 млн
като е подписал петгодишна сделка.

Понастоящем той играе за националния отбор на Англия под 21 години на Европейското първенство в Полша

, но ще се присъедини към отбора на „Хорнетс“, когато се завърне в Обединеното кралство. С това той слага край на шестгодишната си игра за „Рамс“.

Присъединявайки се към клуба от училище, той направи първия си дебют в отбора през 2011 г. и продължи да играе 187 пъти за Дарби.

Два пъти той се надяваше да играе за тях във Висшия ешалон. Те стигнаха до финала на Чемпиъншип през 2014 г., където загубиха от КПР и след това бяха победени полуфиналисти през 2016 г., като загубиха от Хъл Сити.

Промоцията на Хъл продължи само един сезон, но директорът им от януари, Силва, впечатли по време на престоя си на стадион KCOM. Той се присъедини към Уотфорд миналия месец.

Хюз е първия нов играч в Уптфорд и едва ли ще бъде последния, тъй като новият треньор се опитва да подобри състоянието на отбора.

Те оцеляха във Висшата лига, но загубиха последните си шест мача, за да останат на 17-то място в класирането, с шест точки разлика от Хъл.

Отборът на Уотфорд ще играе предсезонни игри в обиколката на Австрия, преди да стартира новия сезон на Висшата лига у дома в Ливърпул на 12 август.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save