Украйна – Чехия вторник 16 октомври

Двубоят между Украйна – Чехия от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите  ще се проведе на 16 октомври (вторник) от 21:45 часа  на ОСК металист стадион – Харков. Отборите играят в  Лига В – Група 1.

Коефициентът за победа на Украйна в идния дуел е 1.75, а равенство се приема с коефициент от 3.70  Коефициентът за победа на Чехия е оценен на 5.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Украйна – Чехия: Статистика

Украйна спечели с 2-1 в първата #UNL среща
Рекордът на Украйна срещу  Чехия е: W1 D1 L1
Домакините спечелиха първите два мача в група 1
16 ноември: Словакия – Украйна
19 ноември: Чешка република – Словакия

Прогнози

В 8 от последните 10 мача на Украйна има  над 1.5 гола
В 8 от последните 10 мача на Чехия имаше над 1,5 гола
Чехия допусна само 2 гола в последните си 3 мача срещу Украйна

Украйна има повече шансове да спечели в този сблъсък. С победа като гост срещу противниците си те са вече психически по-силни. Последният резултат от 1-1 срещу Azzurri също сочи към победа за домакините.

Украйна може да допусне, но те имат огневата мощ отпред, за да преодолеят този дефицит. Може да се очаква близка игра, тъй като чехите знаят, че трябва да спечелят този мач, за да отидат на върха на класирането.

Украйна да спечели
Под 2.5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com