Уолтър Ферети – Реал Естели 06 Април

Двубоят между Уолтър Ферети – Реал Естели ще се проведе на 06 април (понеделник) от 02:00 часа след полунощ в среща от Клаусура на Никарагуа. Реал Естели изглеждаг готови да вземат трите точки в това приспособление, тъй като те са в много добра форма в момента.

Коефициентът за победа на Уолтър Ферети е 3.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Реал Естели е 1.85. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Уолтър Ферети – Реал Естели: Двубой статистика

И двата отбора спечелиха мач всеки от последните си 5 срещи на всички места.
По-малко от 2,5 гола бяха отбелязани в 7 последователни мача с глава.
Обратният мач завърши като безцелно равенство в дома на Естели.

Уолтър Ферети – Реал Естели: Online Прогноза

В 4 от последните си мачове като гост гостите допуснаха. Но те имат достатъчно огнева мощ, за да разбият всяка защита в тази лига. Те са отбелязали 24 гола вече в 13 рунда, докато са пропуснали само 8. Ферет също е намерил мрежата, като изравнява 23 гола и също така пропуска 17. Така че подкрепяме и двете страни, за да влязат в листата с резултати в този предстоящ мач.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nikaragua Klausura можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com