Уотфорд – Манчестър Сити неделя, 21 май bet365

Двубоят между Уотфорд – Манчестър Сити ще се проведе на 21 май (неделя) от 17:00 часа българско време в среща от последния кръг на Висшата лига. Габриел Жезус изрази надежда, че опитния му колега Серхио Агуеро ще остане в редиците на Манчестър Сити и през следващия сезон.

Междувременно, залози за победа на Сити над Уотфорд като гост в неделя се приемат при коефициент от 1.28. Шансовете на Агуеро да се разпише в мача са оценени на 1.57, а тези на Жезус да стори същото- на 1.61. Шансовете Уотфорд да победи в идната среща са 12.00. Равенството се оценява с коефициент 6.00.

20-годишният Габриел Жезус пристигна в Ман Сити през януари от Палмейрас и не след дълго измести Серхио Агуеро от състава на Пеп Гуардиола. Впоследствие бразилецът се контузи и от това се възползва аржентинеца. Който се пребори отново за мястото си в тима. Бъдещето на Агуеро на „Етихад“ остава несигурно, след като той загуби титулярното си място именно от Жезус.

„Серхио е много важен за отбора. От пристигането ми до настоящия момент, той е истинска звезда- титулярния нападател на тима. Той е помогнал много на клуба и има невероятна кариера. Така че всички фенове и всички играчи искаме той да остане в Манчестър Сити“, каза Жезус пред The Sun.

Ман Сити се нуждае от точка в предстоящия двубой с Уотфорд, за да си осигури участие в следващото издание на Шампионската лига. При победа „гражданите“ ще си гарантират третото място в таблицата и класиране директно за групите на най-престижния клубен евротурнир.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG