Уотфорд – Уест Бромич Албиън, 3 март

Двубоят между Уотфорд – Уест Бромич Албиън ще се проведе на 3  март (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Уест Бромич Албион завърши миналия сезон  в горната половина на класирането и м много малко експерти предсказаха, че те ще са в дъното на класирането след 28 кръга в новия сезон. Багьовете обаче са най-слабия отбор до този момент и на този етап са само седем точки над безопасната зона.

Коефициентът за победа на Уотфорд  е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Уест Бромич Албиън е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Уотфорд – Уест Бромич Албиън: Статистика Н2Н

Уест Бром Албион води в Н2Н статистиката за двубоите между двата отбора със седем победи преди 32-та си среща с Уотфорд.

Багьовете дори са били по-успешни в мачовете на стадион „Викардж Роуд“ (6 победи срещу 5 за Уотфорд).

Срещата в този сезон завърши с 2-2 в края на септември миналата година в The Hawthorns.

Прогноза

Хорнетс влизат в играта като фаворити заради тяхната форма и трябва да подкрепим домакинската победа, тъй като Уест Бром Албион наистина трудно постигат резултати напоследък.

Ще добавим и  Уотфорд да вкара два или повече гола, знаейки, че са вкарали четири срещу шампиона Челси наскоро на стадион „Викардж Роуд“.

Уотфорд да спечели

Уатфорд да вкара над 1.5 гола

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com