Урал – Динамо Москва понеделник 10 Август

Двубоят между Урал – Динамо Москва ще се проведе на 10 Август (понеделник) от 17:00 часа в среща от Висша Лига на Русия. Домакините ще поемат отбора от столицата в отварящия им сезон този понеделник. Урал завърши 11-и миналия сезон, което не беше изненада, тъй като не се научиха от предишните си провали.

Коефициентът за победа на Урал е 3.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Динамо Москва е 2.15. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Урал – Динамо Москва: Двубой Статистика

Като домакин, Урал Екатеринбург не е губил от Dinamo Moscow в последните 4 срещи помежду им.
Урал Екатеринбург са в серия от 3 поредни домакински загуби.
Урал Екатеринбург са в серия от 4 поредни загуби.

Урал – Динамо Москва: Online Прогноза

Домакините допуснаха 53 гола от своите 30 мача миналата година. Това изглежда като покана за всяка опозиция, която играе срещу тях. Високоговорителят има повече от достатъчно огнева мощ, за да пробие защитата на домакините. Но те също са допуснали справедлив дял от цели, особено далеч от дома. Така че подкрепяме гостуващия отбор за победа с голове в двата края на терена.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg.com.

Виж коефициенти за мача от бет365. Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметкаДепозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com