Урал – Краснодар събота 04 Август

Двубоят между Урал – Краснодар ще се проведе на 04 август (събота) от 14:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Урал ще се опита да оправи впечатлението след разочароващa загуба от 0:1 вкъщи от Анжи в началото на мача на новия сезон.

Коефициентът за победа на Урал е 3.50Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Краснодар е 2.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Урал – Краснодар: Двубой статистика

Равенство беше най-честият резултат в историята на двубоите между двата отбора.

Това се случи 6 пъти в 15 мача досега. Никой от последните три мача на H2H не отбеляза три гола или повече голове.

Два завършиха с равенство, докато Краснодар бе на върха с (0-1) на предишната среща с Уралци през ноември миналата година.

Урал – Краснодар: Прогнози

Мурад Мусаев има вълнуващо атакуващо трио в неговите редици и едва ли можем да видим борбата на Урал да го спре в събота. Фьодор Смолов, който помогна на руския национален отбор по пътя към четвъртфиналите на Световната купа, осигури на Рубин Казан самоуверената си цел в гореспоменатото поражение. Павел Мамеев и Уондърсън Уамберто също бяха в последната трета.

Качеството е далеч от страната на Краснодар и ще бъдем зашеметени, за да видим каквото и да било, освен далечната победа, като резултат тук. Можете да заложите на победа на Краснодар при 2.25 коефициенти. Алтернативният залог ще бъде Фьодор Смолов да вкара по всяко време за гостите.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG