Уругвай – Франция bet365

Срещата от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол 2018 между  Уругвай – Франция ще се проведе на 6 юли (петък) от 17:00ч на стадион Нижни Новгород Всички в Уругвай със затаен дъх очакват новини за Едисън Кавани, за който има информация, че ще остане около месец извън терена. Резултатът за отбора на Оскар Табарез може да е съвсем различен без най- голямата им звезда.

Кофициентът за победа на  Уругвай е 4.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на  Франция е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.Bet365 Mondial 2018

Уругвай – Франция: Статистика Н2Н двубои

Франция все още търси първата си победа над Уругвай. Могат ли те да разчитат на седмия си опит в петък?

Равенството е най-честият резултат в историята, като то се случва четири пъти в шест мача. Уругвай спечели останалите два.

Интересното е, че нямаше никакви голове в четири последователни двубоя между двете страни. Така завърши и последната им среща H2H.

Уругвай победи с малка разлика,  с 1: 0 в приятелски мач през юни 2013 г., когато голът на Луис Суарес направи разликата на „Естадио Кенетерио“ в Монтевидео.

Груповите мачове на Световното първенство през 2002 и 2010 г. завършиха с безголови равенства.

Прогноза

Тенденцията за нисък резултат при Н2Н сблъсъците може да продължи и в петък, като се има предвид стабилната защитна линия на Уругвай. Диего Годин и Жозе Мария Гименес са страхотна двойка. Те ще играят срещу съотборника им от Атлетико Мадрид Антоан Гризан тук и  ще бъде интересно да се види дали французинът познава слабите им страни (ако има такива).

За пореден път е много важно да споменем, че много неща ще зависят от потенциалното завръщане на Кавани в Уругвай. Дори и да се качи на терена, звездата на ПСЖ ще бъде далеч от своите блестящи 100%.

Франция  предстои да се изправи срещу една от най-добрите защитни линии на турнира тук.

Луис Суарес ще продължи да бъде опасен, а Оскар Табарес има в състава си и други прилични заместници. Това са Макси Гомез и Кристиан Стюани, които имаха силни сезони в отборите си  в Ла Лига.

За да обобщим всичко намираме стойност  в това Уругвай да не губи   след серия от поредни победи от март насам тази година.

La Celeste допусна само един гол досега в турнира и той бе срещу Португалия в последните 16 кръга.

Можем да очакваме, че Франция ще вкара по-малко от два гола в мача, знаейки, че в последните пет срещи между двете страни имаше само един гол.

Уругвай да победи или равен – Двоен шанс.

Франция – Под 1.5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG