Уулвърхамптън и Саутхамптън завършиха 1:1

Уулвърхамптън и Саутхамптън завършиха 1:1 в последен мач от 9-ия кръг на Премиър лийг. Тио Уолкот откри за гостите в 58-ата минута с първия си шампионатен гол за клуба от почти 15 години, но резервата Педро Нето донесе точката на „вълците“ в 75-ата минута.

Мениджърът на гостите Ралф Хазенхютъл не можеше да разчита на Дани Ингс. Това даде възможност на ветерана Тио Уолкот да започне като титуляр до Че Адамс.

За Уулвърхамптън най-сериозният проблем беше отсъствието на централния защитник Конър Коуди. Нуно Еспирито Санто пусна в предни позиции Раул Хименес, подкрепян по крилата от Адама Траоре и Даниел Поденсе.

В 6-ата минута Алекс Маккарти парира силен удар на Нелсон Семедо, а след това показа отличен рефлекс и при добавката на Леандер Дендонкер. Първата добра атака на Саутхамптън пък завърши с добра намеса на Руи Патрисио след изстрел от малък ъгъл на Уолкот.

В 23-ата минута „светците“ поискаха дузпа за игра с ръка на Семедо в наказателното поле, но реферът Андре Маринър не видя нищо нередно. В 29-ата Адама Траоре отправи нелош удар, но Маккарти внимаваше. Гостите отговориха с опасен шут на Стюарт Армстронг, пратил топката на сантиметри от гредата.

В началото на втората част Райан Аит Нури можеше да открие резултата след пас на Поденсе, но Алекс Макарти още веднъж се намеси качествено .

Секунди по-късно Раул Хименес засече с глава центриране от фланга, но ударът му беше неточен.

В 58-ата минута Муса Дженепо намери с дълъг пас Че Адамс, чието първоначално центриране бе блокирано от Макс Килман. Топката обаче се върна при тарана на Саутхамптън, а той намери непокрития Уолкот и бившият английски национал не сбърка.

В средата на втората част Тио Уолкот можеше да реши изхода на двубоя, но от чиста позиция прати топката в аут. Еспирито Санто реагира с включването на Педро Нето и в атаките на Уулвърхамптън се появи повече острота. Четвърт час преди края домакините изравниха. Точен беше именно Нето, който се оказа на точното място след изстрел в гредата на Хименес.

Финалните минути преминаха с натиск на Уулвс. Педро Нето влезе на скорост в наказателното поле след грешка на Кайл Уокър-Питърс, но Алекс Маккарти изби.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Уулвърхамптън и Саутхамптън завършиха 1:1