Уулвърхямптън – Уест Хям 29 януари bet365 premier

Двубоят Уулвърхямптън – Уест Хям от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 29 януари (вторник) от 21:45 часаПобедителите от Чемпиъншип дойдоха в Премиършип с добра репутация. Досега са го оправдавали с някои велики изпълнения. Те са 8-ми в класирането с по 9 победи и загуби. 

Коефициентът за победа на Уулвс   е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Уест Хям е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уулвърхямптън – Уест Хям: Статистика Н2Н

Раул Хименес е голмайстора на Уулвърхямптън с 6 гола. Фелипе Андерсон има 8 гола за Уест Хям.
Уест Хям са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Райън Бенет има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Уулвърхямптън. Робърт Снодграс е с 7 за Уест Хям.

Уулвърхямптън – Уест Хям: Прогноза

Домакините са спечелили  5 от своите 12 домакински мача досега. Но опонентите, които са победили у дома, са в топ 5 местата в класирането. Няма никакво съмнение за таланта в техните играчи като Рубен Невес и Моутиньо. Така че можем да заложим на домакините да спечелят.

Треньорът Нуно Еспирито Санто трябва да е щастлив с хората си, тъй като са направили това, което се очаква от тях. Но отбраната е допуснала повече голове, отколкото са постигнали досега.

Wolves да спечели
Под 2.5 гола

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG