Уфа – Краснодар събота 20 Юли

Двубоят между Уфа – Краснодар ще се пороведе на 20 юли (събота) от 14:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. ФК Уфа стартира кампанията си със загуба миналата седмица и претърпя поражение с 3-2 в мача си срещу Урал далеч от дома. Техните опоненти се радват на по-добър дял от притежанието в тази игра.

Коефициентът за победа на Уфа е 4.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Краснодар е 1.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уфа – Краснодар: Двубой статистика

Krasnodar са в серия от 3 поредни загуби.
Мачове от миналия сезон: 0-1 (ФК УФА домакин) и 1-1 (Krasnodar домакин).

Уфа – Краснодар: Прогнози

Посетителите са фаворити да спечелят и трите точки в този мач, когато пътуват до Уфа тази седмица.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com