Фарьорски Острови – Малта 15 Октомври

Двубоят между Фарьорски Острови – Малта ще се проведе на 15 октомври (вторник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Когато Фарьорските острови играят като домакин на колегите си от Малта във вторник вечерта, те ще се стремят да осигурят първите си точки от кампанията.

Коефициентът за победа на Фарьорски Острови е 1.83. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Малта да победят се приемат с коефициент 5.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фарьорски Острови – Малта: Двубой статистика

Фарьорски Острови не е побеждавал в последните си 12 срещи.
Фарьорски Острови са в серия от 4 поредни домакински загуби.
Фарьорски Острови са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.

Фарьорски Острови – Малта: Прогноза

Това няма да е мач, която да е от голям интерес, но за онези, които са готови да надхвърлят този факт, ще намерят солидна опция за залагане под формата за „победа за домакините и под 2.5 гола“ “ bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com