Фарьорски Острови – Норвегия 10 Юни

Двубоят между Фарьорски Острови – Норвегия ще се проведе на 10 юни (понеделник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. След 2-ри кръг, Норвегия и Фарьорските острови се намират на дъното на група F. С Испания и Швеция в една и съща група, класирането ще бъде много трудно за тях.

Коефициентът за победа на Фарьорски Острови е 12.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00Залози за това Норвегия да победят се приемат с коефициент 1.28. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фарьорски Острови – Норвегия: Двубой статистика

Фарьорски Острови не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Фарьорски Острови са в серия от 3 поредни загуби.
Фарьорски Острови се намира в губеща серия от 3 мача в Група F Euro Cup-Квалификации.

Фарьорски Острови – Норвегия: Прогноза

Норвегия ще има доверие, въпреки че досега не успяха да отбележат победа в турнира. Те грабнаха равенство срещу Швеция точно в края на мача, а срещу бившите шампиони Испания те почти успяха да направят равенство. След две близки игри Норвегия най-накрая ще е готова да публикува своите три точки на дъската.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com