Фарьорски острови – Швейцария 09 юни

Двубоят между Фарьорски острови – Швейцария ще се проведе на 09 юни (петък) от 21:45 часа в среща от квалификациите за Световното първенство на Европа в Русия. Фарьорските острови са на 4-то място на 5 точки и вече знаят, че няма да играят в Световното първенство в Русия през следващата година.

Коефициентът за победа на Фарьорските острови в идния дуел е 17.00, а равенство се приема с коефициент от 6.5о. Пазарът за победа на Швейцария се оценява на 1.18.

Фарьорските острови са на 4-то място на 5 точки и вече знаят, че няма да играят в Световното първенство в Русия през следващата година. Най-добрият резултат, който те постигат у дома, е 0-0 срещу Унгария. Но те спечелиха само 1 игра в групата, когато победиха Латвия с 2-0.

Проблемът е постигането на цели, където Фарьорските острови са направили само 2 от петте мача. Те ще се противопоставят на това, когато ще бъдат домакини на групови лидери Швейцария. Швейцарците имат 3 точки предимство пред Португалия.

Швейцария има 100% успех в групата с 5 победи от 5 мача и няма причина те да не излязат с добра победа в тази игра. Швейцарците са спечелили последните си 6 международни мача подред, като са допуснали само 3 гола по това време и това включва победа над Португалия.

Фарьорски острови – Швейцария: Двубой статистика

Нациите са се срещнали 5 пъти и Швейцария има 5 победи. Последната среща се проведе през ноември миналата година, когато спечелиха с 2-0 у дома. Швейцария е вкарала 17 гола в тези пет мача, докато Фарьорските острови са вкарали 2. Има 60% шанс да видим над 2.5 гола.

Фарьорски острови – Швейцария: Прогноза

Швейцарите имат масивни шансове да спечелят мача и те трябва да нямат проблеми при това в този мач. Тъй като ще търсим стойност, смятаме, че второто полувреме ще създаде повечето цели. Фарьорските острови са впечатляващи в защитата си у дома, но с продължаването на играта те ще станат по-уморени. За това ще разгледаме максималните залози.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG