Фернандо Алонсо: Бяхме опасно бавни в Канада

Двукратният световен шампион Фернандо Алонсо записва поредния си отчавайщ старт във Формула 1 в неделното Гран При на Канада, в което отпадна две обиколки преди финала. Той смята, че болида му е бил опасно бавен по време на състезанието.

Междувременно, залози за победа на Алонсо в Гран При на Азербайджан се приемат при коефициент от 2501.00. Шансовете на Себастиян Фетел от Ферари да триумфира в Баку са оценени на 2.75.

Алонсо многократно беше изпреварван по правите на пистата „Жил Вилньов“, а на точката за измерване на скоростта е бил с 26 км/ч по-бавен от Фетел, който е минал с 342 км/ч. Подобна разлика може да доведе до инциденти на трасето, счита испанеца.

„Състезанието беше много трудно с недостига ни на мощност. Изпреварваха ни на правите и на моменти дори беше опасно, защото разликата в скоростта бе голяма“, сподели Алонсо.

След като отпадна от надрпеварата, Алонсо паркира своя Макларън и отиде при публиката, за да догледа състезанието, спечелено от аса на Мерцедес Люис Хамилтън (1.83 за победа в Баку). Той обясни, че е сторил това, за да може да подари ръкавиците си на феновете.

Фернандо Алонсо все още не е спечелил точки от началото на сезона. Най-доброто му класиране е 12-то място в домашното Гран При на Испания.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG