Фернандо Вердаско – Йошихито Нишиока 29 Септември

Двубоят между Фернандо Вердаско – Йошихито Нишиока ще се проведе на 29 септември (събота) от 14:00 часа българско време в дуел от 1/2 финалите на турнира от сериите АТР 250 в Шънджън, Китай. 34-годишният мадридчанин спечели много трудно предишния си сблъсък с азиатеца.

Залози за победа на Вердаско с 2-0 сета се приемат при коефициент от 2.50. Шансовете за успех на Нишиока са оценени на 2.30.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Вердаско пречупи в 1/4-финалите бившия номер едно в света и шампион от 2014 година Анди Мъри (Вбр) с 6-4 6-4. Той е устремен към втори финал за сезона след този на клея в Рио де Жанейро през февруари.

Нишиока, който се намира на 171-во място в световната ранглиста, влезе между последните четири в Шънджън след успех над Камерън Нори (Вбр) със 7-6(2) 6-2. Така той се доближи на победа от първи АТР финал в кариерата си.

Вердаско имаше нужда от пет сета, за да подчини Нишиока в предишният им и единствен до момента мач в тура. Въпросната среща е от тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция и приключва при резултат 6-7(4) 6-4 6-3 6-7(3) 7-5.

Другият финалист в Шънджън ще бъде определен в сблъсъка между седмия в схемата от Австралия Алекс де Минор (1.50 за победа) и Пиер-Юг Ербер (Фра). Ербер има да си връща на Де Минор за загубата с 1-3 сета на Уимбълдън това лято.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com