Фероникели – Слован Братислава 30 Юли

Двубоят между Фероникели – Слован Братислава ще се проведе на 30 юли (вторник) от 19:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Feronikeli се поддаде на разочароваща загуба от 2: 1 срещу Slovan Bratislava в първия мач на европейските квалификации миналата седмица.

Коефициентът за победа на Фероникели е 5.00. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Слован Братислава е 1.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фероникели – Слован Братислава: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Slovan Bratislava – KF Feronikeli 2-1.
Slovan Bratislava са в победна серия от 3 мача.

Фероникели – Слован Братислава: Прогноза

Фероникели не играят европейските си състезания на собствения си стадион. Последната им среща на това място завърши със загуба с 1: 0 срещу TNS, което е в полза на шансовете на Slovan Bratislava да победи.

Освен това, домакините са намерили имената си в протокола в две от последните си три срещи тук. Така че, сблъсък с голове е определено добра опция за залог тази седмица. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com