Филаделфия 76 – Денвър Нъгетс 09 Февруари bet365

Двубоят между Филаделфия 76 – Денвър Нъгетс ще се проведе на 09 февруари (събота) от 02:05 часа сутринта българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Коефициентът за успех на Филаделфия този път е 1.55. Шансовете на Денвър да покори “Wells Fargo Center“ са оценени на 2.60, а линията затова гостите да спечелят първата четвърт се котира със стойност 2.30.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA


Филаделфия ще направи опит да прекъсне серия от две поражения. Най-скорошното от които с 107-119 точки от Торонто Раптърс у дома. Тимът на „сиксърс“ е пети на Изток с 34 успеха в 54 мача, а като домакин е ликувал 21 пъти от 27 опита.

Филаделфия подсили редиците си преди затварянето на трансферния прозорец в четвъртък, привличайки имена като Тобиас Харис, Джеймс Енис и Джонатан Симънс. Другата добра новина в отбора е, че Джей Джей Редик вероятно отново ще бъде на разположение, след като пропусна миналите два мача поради настинка.

Денвър пристига в стремеж да спре поредицата си от две загуби далеч от дома, като в последното отстъпи с 130-135 точки от Бруклин Нетс. „Буците“ са вторият най-силен тим на Запад към момента с баланс 37-17, в това число 14-13 навън.

Гари Харис и Пол Милсап са под съмнение при гостите. Звездният център на Нъгетс Никола Йокич се оттегли с 25 точки, 14 борби и 10 асистенции в Бруклин за 10-ия си дабъл-дабъл този сезон, но това не бе достатъчно за победата. Резервата Мейсън Плъмлий блесна, влизайки от пейката 24 пункта на сметката си.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG