Фин Харпс – Шамрок Роувърс 16 юни

Двубоят между Фин Харпс – Шамрок Роувърс ще се проведе на 16 юни (петък) от 22:00 часа в среща от Висшата Дивизия на Ирландия. Международната почивка едва ли щеше да пристигне в най-лошия момент за Фин Харпс, който най-накрая успя да остане непобедим в три последователни мача.

Коефициентът за победа на Фин Харпс е 5.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози затова Шамрок Роувърс да победят се приемат със ставка 1.66.

Фин Харпс – Шамрок Роувърс: Двубой статистика

Шамрок застана начело на срещите на двата отбора до момента. Благодарение на впечатляващия им старт по време на последните срещи с Фин Харпс.

Поредицата вижда Хоупс да печели три от последните си четири срещи с Фин Харпс. Включително тези от март тази година, когато Симон Мадън завърши победния гол в 90-ата минута, за да спечели 3-2 за Шамрок.

Фин Харпс – Шамрок Роувърс: Прогноза

Тъй като Шамрок е доста уязвим далеч от дома напоследък, трябва да видим стойността в коефициентите. Предложени за Фин Харпс, да вкарат поне два гола този петък.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша дивизия на Ирландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG