ФК Интер – КуПС Куопио сряда 04 Юли

Двубоят между ФК Интер – КуПС Куопио ще се проведе на 04 юли (сряда) от 18:30 часа в среща от Вейкауслига на Финландия. Това действие във финландската топ дивизион продължава да се развива дебело и бързо и тази сряда изстрелва борбата срещу ФК Интер Турку срещу Куп Куопио, която ще се надява да преоткрие подобна форма, която показаха по-рано в кампанията.

Коефициентът за победа на ФК Интер е 2.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25Залози за това КуПС Куопио да победят се приемат със ставка 2.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

ФК Интер – КуПС Куопио:  Двубой статистика

Интер Турку имат надмощие в статистиката между тези две страни с рекорд от 16 победи, 15 равенства и 14 поражения. Страните последно се срещнаха за 5-1 за Купс през май.

ФК Интер – КуПС Куопио: Прогноза

ФК Интер са отбелязали в последните си седем мача.
ФК Интер получи най-малко един гол в 71% от домакинските си мачове.
71% от точките на ФК Интер са спечелени.
FC Inter отбелязаха 62% от своите голове.
FC Inter губеше наполовина в 56% от мача си.
FC Интер са загубили 57% от своите домакински мачове.
64% от допуснатите цели на KuPS са настъпили през първата половина.
KuPS допуснаха гол в 72% от мача си.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Вейкауслига на Финландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Subway, Westerback, Select, Renta, Europcar.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG