Халф на Зенит взима най-много пари в Русия

Порталът Sports.ru публикува традиционното си изследване, посветено на заплатите в руския футбол. За четвърта поредна година класацията се оглавява от играч на Зенит. Това е халфът Леандро Паредес, който бе привлечен през лятото от Рома. Аржентинецът получава по 5 млн. евро годишно. Това обяснява защо Паредес се съгласи да напусне „вълците“, където взимаше 8 пъти по-малко.

Вторият най-скъпоплатен футболист в Премиер лигата е Ведран Чорлука. През 2016 година хърватският защитник на Локомотив (Москва) се съгласи да поднови договора си срещу годишна заплата от 4,5 млн. евро. Той има само един мач през настоящия сезон, след като дълго време лекуваше контузия, но вече е възстановен и ще помогне на „железничарите“ във финалния им щурм към титлата.

Трети е защитникът на Зенит Бранислав Иванович (4,1 млн.), а челната петица се допълва от халфа на Локомотив Мануел Фернандеш и голмайстора на Спартак (Москва) Куинси Промес, който прибират по 3,8 млн. годишно.

Артьом Дзюба получава най-много от руските футболисти – 3,6 млн. евро. Преотстъпеният от Зенит на Арсенал (Тула) нападател е шести в класацията, а в топ 10 са и другите двама основни нападатели на Сборная – Александър Кокорин (3,3 млн.) и Фьдор Смолов (2,9 млн.).

Игор Акинфеев е единственият представител на ЦСКА (Москва) сред първите 20. Вратарят на „армейците“ заема 15-о място с годишна заплата от 2,5 млн. евро.

В класацията има само един българин. Това е Ивелин Попов, който неотдавна премина под наем от Спартак в Рубин. Попето прибира по 1,8 млн. евро и дели 47-ата позиция с още 9 футболисти.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул. Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен. Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и т. н..

Автор: Бет – БГ / Bet – BG