Хамилтън подкрепя „ореола“

Люис Хамилтън се притеснява, че има вероятност някой пилот да претърпи сериозен инцидент и да пострада, докато „фронталната кокпит защита“ още не е влязла в сила. ФИА започна въвеждането на идеята за защита на пилотите, като досега единствените изпробвани концепции са „ореола

и така наречение „аероскрийн“. Стратегическата група към Формула 1 обаче, се обяви против въвеждането на „ореола“ още през 2017 година. Техният аргумент е, че е нужно повече време, за да се развие напълно идеята, и че може да бъде създадено и по-добро предложение, така че наистина да има резултат и да предпазва пилотите.

Попитан за своето мнение относно забавянето на промяната, Хамилтън заяви, че се надява да няма нежелани последствия от нея през следващата година и половина.

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате и пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.