Хамилтън със седми полпозишън в Мелбърн

Люис Хамилтън от Мерцедес ще потегли за рекорден седми път от първа стартова позиция в Гран При на Австралия на 25 Март (неделя) от 08:10 часа сутринта наше време. Той направи безгрешна обиколка в края на квалификационната сесия и остана недостижим за конкурентите си на пистата.

Междувременно, залози затова Хамилтън да води след първите 10 обиколки в основното състезание в неделя се приемат при коефициент от 1.40. Шансовете му да грабне победата са оценени на 1.40.

Британецът отключи пълния потенциал на своя болид и премина през трасето за 1:21.164 минути. Никой не успя да се доближи до това време и аса на „Сребърните стрели“ се поздрави със 73-ия полпозишън в кариерата си.

„Сърцето ми продължава да бие много учестено, беше невероятна квалификация. Много съм щастлив от тази обиколка, винаги се боря за перфектното преминаване и мисля, че този път се получи. Беше изненадващо за нас да видим колко добре се справят Ферари, но при последната ми обиколка успях да работя по-добре с гумите“, сподели Хамилтън след пресявката.

Кими Райконен изпревари съотборника си от „Скудерията“ Себастиан Фетел (6.00 за победа) и ще стартира втори. Макс Верстапен от Ред Бул допусна грешка в третия сектор и в крайна сметка се нареди четвърти.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет – БГ / Bet – BGnull