Хановер – Вердер Бремен 19 януари bet365

Двубоят Хановер – Вердер Бремен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 19 януари (събота) от 16:30 часаДомакините изпаднаха в опасната зона, след като спечелиха само 2 точки в от последните шест мача в лигата. Те са четири точки зад линията на безопасността и ще искат да сложат край на отрицателната поредица.

Коефициентът за победа на  Хановер 96  е 3.60.  Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Вердер Бремен   е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хановер – Вердер Бремен: Статистика Н2Н

Като домакин, Хановер не е губил от Вердер в последните 3 срещи помежду им.
Преди година Вердер бяха номер 16 в класирането с 15 точки. Сега са номер 10 с 22 точки.
Преди година Хановер бяха номер 11 в класирането с 23 точки. Сега са номер 17 с 11 точки.

Хановер – Вердер Бремен: Прогноза

Вердер спечели само един от последните пет мача в лигата и като следствие на това падна до 10-то място. Въпреки това трябва да кажем, че Die Werderaner имаше много сложен график през декември. През изминалия месец те играха срещу Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Хофенхайм, Фортуна Дюселдорф и РБ Лайпциг.

Рекордът от 1 победа, 1 равенство и 3 загуби предвид това не изглежда толкова ужасяващ, колкото би бил  при по- различен график. Werder има хубав шанс да спечели и да продължи с победа срещу борещите се за оставане в лигата.

Werder Bremen да спечели
HT / FT Вердер Бремен / Вердер Бремен

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG