Хаугесунд – Клифтънвил четвъртък 18 Юли

Двубоят между Хаугесунд – Клифтънвил ще се проведе на 18 юли (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. След като загуби пред домашна тълпа, без да вкара гол, Клифтънвил определено има за какво да се бори в Норвегия. И трябва да се подобрят значително, за да си осигурят победа.

Коефициентът за победа на Хаугесунд е 1.25. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Клифтънвил е 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хаугесунд – Клифтънвил: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Клифтънвил – Хаугесунд 0-1.

Хаугесунд – Клифтънвил: Прогноза

В залаганията „Haugesund да спечели и под 2.5 гола“ хваща окото. Нито една от страните не може да предложи много в атака, въпреки че усилията от първия мач предполагат, че домакините имат необходимото, за да го направят.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com