Хедър Уотсън – Беатрис Хадад Мая 20 Март

Двубоят между Хедър Уотсън – Беатрис Хадад Мая ще се проведе на 20 март (вторник) от 19:30 часа българско време в сряда наше време в двубой от първи кръг на турнира в Маями, САЩ (WTA Premier Mandatory). Уотсън ще търси реванш от съперничката за загубата с 1-2 сета в Акапулко в началото на годината.

Залози за победа на Уотсън можете да правите с коефициент 1.90. Коефициентът за успех на Хадад Мая е 1.80, а шансовете на бразилката да спечели първия сет са оценени на 1.80.

Хедър Уотсън, номер 72 в ранглистата, блесна с 1/2-финал в Хобарт в началото на кампанията. Но от тогава насам е без победа в основна схема на WTA турнир. 25-годишната британка отпадна още на старта в Маями миналата година. А най-силния си резултат във Флорида записа през 2016 г., когато стигна до 1/8-финалите.

Световната номер 64 на сингъл Беатрис Хадад Мая бе отстранена в първи кръг на последния голям турнир – Индиън Уелс, като от началото на годината има три победи и пет поражения в тура. 21-годишната бразилка се включва за трети път в основната схема на “Miami Open“, като досега само веднъж е прескачала началното стъпало.

Победителката от двубоя между Уотсън и Хадад Мая ще срещне в следващата фаза поставената под номер 31 в основната схема Шуай Джън от Китай.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com