Хенри Сехудо – Хосе Алдо UFC 250

Вече е официално потвърден мачът  Хенри Сехудо – Хосе Алдо UFC 250! Сехудо ще трябва да защити титлата си в категория „Петел“.

Мачът е насрочен за май месец тази година в Бразилия. Сехудо е в рекорд 15-2 в ММа и е в победна серия от 5 мача. Той оваканти титлата в категория „Муха“.

След нокаут срещу Ти Джей Дилашоу и Мораес, Сехудо спечели титлата в категория „Петел“.

Алко е с рекорд 28-6 в ММА, но спечели само 2 от последните си 6 мача. Миналата година успя да нокаутира Мойкано и беше близо до спечелване на титлата в категория „Перо“, но загуби мача от Волкановки със съдийско решение. Преди няколко месеца Алдо загуби от Мораес, но все пак той остава сила в категория „Петел“ и е претендент за титлата.

Какво ще стане? Ще разберем на мача през май.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на betbg365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Бокс можете да прочетете на нашата bet страница BET BG.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 Коефициенти

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com