Херта в сблъсък с Шалке 04

Столичани взеха максимума от първите си два мача в шампионата, докато „миньорите“ все още не познават успеха. Херта Берлин приема Шалке 04 в неделя от 18:30 часа наше време в двубой от третия кръг в Бундеслигата. Херта спечели с 2:0 последното си домакинство на тима от Гелзенкирхен през март месец, но преди това регистрира четири поражения в пет мача срещу противника.

Ставката за победа на Херта е 2.50, а този столичани да вкарат първия гол в дуела е 1.90. Шансовете на Шалке да си тръгне с трите точки са оценени с коефициент 2.80.

Херта Берлин потегли солидно в германския шампионат, взимайки максимума от двата си досегашни мача след победа с 2:1 като домакин на Фрайбург и с 0:2 във визитата на Инголщат. Момчетата на Пал Дардай показват силна форма и сега ще бъдат настървени да затвърдят положителните впечатления.

Ондрей Дуда пропуска мача за домакините поради контузия, а под сериозна въпросителна е участието на Джон Брукс, който се оплаква от мускулна травма. Босненският ветеран Ведад Ибишевич ще бъде изтеглен на върха на атаката, а за титулярно място на фланга ще спорят Генки Харагучи и Саломон Калу.

Шалке 04 е на обратния полюс, намирайки се на последното място в таблицата след две поражения (1:0 от Айнтрахт Франкфурт и 0:2 от Байерн Мюнхен) и нито един отбелязан гол. „Миньорите“ ще трябва да бъдат далеч по-креативни в атака в сравнение с първите два кръга, ако искат да измъкнат нещо от “Олимпиащадион“.

Проблемите в лагера на Шалке са свързани с контузиите на Фабиан Гифер, Ацуто Учида, Коке и Донис Авиджай. Нападателят Клас-Ян Хюнтелар (2.87 да се разпише) вероятно ще излезе като титуляр в преследване на първия си шампионатен гол за сезона. Зад гърба му пък вероятно ще действат Йевхен Коноплянка, Макс Майер и Ерик Максим Чопо-Мотинг.

Използвайте услугата bet365 Навсякъде от мобилен или таблет и изискайте 100% бонус за Вашия първи залог. Важат Условия.

Bet365 Коефиценти за мача

Херта Берлин 2.50 | Равен Х 3.40 | Шалке04 2.80

Вижте всички спортни залози и прогнози за Футбол от Bet365

Бет БГ | www.bet-bg.com

Save