ХИК Хелзинки – Цървена Звезда 31 Юли

Двубоят между ХИК Хелзинки – Цървена Звезда ще се проведе на 31 Юли (сряда) от 19:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Преди пътуването си до Сърбия HJK щеше да се надява да отбележи гол, но те не успяха да влязат на таблото на стадион „Райко Митич“.

Коефициентът за победа на ХИК Хелзинки е 4.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Цървена Звезда е 1.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ХИК Хелзинки – Цървена Звезда: Двубой Статистика

Тези два отбора се срещнаха само веднъж.
Това беше първият мач на тази среща.
Тогава HJK загуби с 0-2 като гост на сърбите.

ХИК Хелзинки – Цървена Звезда: Прогноза

Червената звезда ще иска да спре домакините, както и миналата седмица, докато няма нужда да поема рискове, какъвто беше случаят, когато завършиха с 0-0 у дома си по време на предишния кръг. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com