Холандия – Англия четвъртък 06 Юни

Двубоят между Холандия – Англия ще се проведе на 06 юни (четвъртък) от 21:45 часа в среща от УЕФА Лига на Нациите. Това може да не е Световното първенство или Европейското първенство, но Лигата на нациите е приета сериозно от всички участващи страни. Сега тя се свежда до четири отбора, които се борят да станат победители.

Коефициентът за победа на Холандия 2.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25Залози за това Англия да победят се приемат с коефициент 2.70. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Холандия – Англия: Двубой статистика

Англия нямат загуба в последните си 7 мача.
Англия са в победна серия от 5 мача.

Холандия – Англия: Прогноза

Финалът на Шампионската лига също има огромно влияние. Дуото на Холандия Вирджил ван Дайк и Георгинио Уайналдум взеха участие във финала и се очахва да са доста уморени, докато Англия има седем играчи в отбора, които участваха в съботните състезания, включително звездният им нападател Хари Кейн. Въпреки това и двете страни имат голям талант в атака и очакваме над 2,5 гола в мача в четвъртък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 UEFA Nations League можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com