Холандия – Люксембург петък,09 юни

Двубоят между Холандия – Люксембург ще се проведе на 09 юни (петък) от 21:45 часа в среща от квалификациите за Световното първенство на Европа в Русия. Дик Адвокаат застава за трети път начело на Холандия, като първия му мач след завръщането начело на тима ще бъде срещу Люксембург в петък.

Залози за победа на Холандия в тази среща се приемат при коефициент от 1.025. Равенство се приема с коефициент 17.00. Шансовете за успех на Люксембург са оценени на 51.00.

Дик Адвокаат пое Холандия, след като Дани Блинд беше уволнен след загубата от България с 0:2 в София през март. Основната му цел до края на пресявките е отбора да спечели възможно най-много точки. Той е амбициран да изведе „лалетата“ до успеха в световните квалификации с Франция и България.

„За холандския национален отбор важни в момента са резултатите, а не атрактивният футбол. Играем само за победа. Точките са най-важни. Ще видим как ще се развият нещата мач след мач, но точките наистина са нашата основна цел. Опитвам да разбера защо пропуснахме европейското първенство и се надявам да коригирам проблемите. Сега ни предстоят ключови мачове с Франция и България, а ние вярваме, че можем да ги спечелим“, заяви Адвокаат.

Холандия е на четвърта позиция в група А на две точки след България (3.10 да бие Беларус в петък) и на шест зад лидера Франция (1.16 да завърши на първо място в потока). Адвокаат и компания гостуват на „петлите“ на 31-ви август, а три дни по-късно приемат родните „трикольори“ в Амстердам.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG