Холщайн Кил – Хайденхайм 16 Март

Двубоят между Холщайн Кил – Хайденхайм ще се проведе на 16 март (петък) от 19:30 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Холщайн Кил ще се изправи срещу Хейденхайм в 27-ия кръг на немската Бундеслига в петък вечер.

Коефициентът за победа на Холщайн Кил е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50Коефициентът за победа на Хайденхайм е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Холщайн Кил – Хайденхайм:  Двубой статистика

Тези две страни никога не са играли равен мач, а в момента Heidenheim са резервирали една победа повече от своите съперници. Те бяха много продуктивни в последните два сблъсъка, особено в последния, когато видяхме осем гола.

Холщайн Кил – Хайденхайм: Прогноза

Домакините са фаворити в този сблъсък и те трябва да могат да спечелят победа и да продължат своята битка за промоция.

Когато най-добрата атакуваща страна е изправена пред най-лошата отбранителна линия в лигата, естествено е да очакваме поне три гола в този мач.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG